Салат з сочевицею і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і неймовірно смачний салат, який можна готувати хоч кожен день. Консервована сочевиця чудесним чином поєднується з бринзою, томатами і зеленню. Обов'язково спробуйте!
Дуже простий рецепт приготування салату з сочевицею і бринзою. Якщо ви не знайшли консервовану сочевицю, можна взяти звичайну і відварити її до готовності зі спеціями (приблизно 20 хвилин). Салат виходить дуже корисним і неймовірно смачним!
- Сочевиця - 250 грам (консервована)
- Помідори - 8 штук (чері)
- Бринза - 150 грам
- Цибуля зелена - За смаком
- Оцет - За смаком (бальзамічний)
- Масло рослинне - За смаком
Нарізаємо кубиками бринзу.
Помідори черрі ретельно промиваємо і розрізаємо на половинки.
Змішуємо в салатниці: консервовану сочевицю, томати, бринзу і дрібно порізану цибулю. Заправляємо салат олією, додаємо трохи оцту. Смачного!