Рецепт Салат з сочевицею, грибами і кетчупом фото

Салат з сочевицею, грибами і кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Бобові , Гриби , Печериці , Сочевиця
Пісні страви
На обід
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати ситний, теплий салат з сочевицею і грибами. Він може служити повноцінним обідом в середині активного дня. Відмінно насичує і дарує багато сил!

Опис приготування:

Шпинат можна замінити на рукколу, ці додасть пікантності салату. Подавайте його теплим, так смачніше!

  • Сочевиця - 60-80 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Шпинат - 30-50 грам
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 1
Підготуйте продукти, які вказані в рецепті.
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 2
Сочевицю промийте, потім замочіть у воді на 6-8 годин.
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 3
Варіть сочевицю на середньому вогні 25-30 хвилин до м'якості.
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 4
Печериці помийте, обсушити і наріжте скибочками середньої товщини.
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 5
Змішайте кетчуп, соєвий соус і спеції. Полийте цим маринадом гриби.
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 6
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладіть гриби в один шар, обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини. Якщо печериць багато, це можна зробити в два-три заходи.
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 7
Потім додайте сочевицю. Перемішайте і прогрійте разом 2-3 хвилини.
салат з сочевицею, грибами і кетчупом - фото крок 8
Викладіть сочевицю з грибами на листя шпинату в тарілку. Заправте лимонним соком, сіль і poperčite. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти