Салат з сочевицею, грибами і кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Хочу розповісти, як приготувати ситний, теплий салат з сочевицею і грибами. Він може служити повноцінним обідом в середині активного дня. Відмінно насичує і дарує багато сил!
Опис приготування:
Шпинат можна замінити на рукколу, ці додасть пікантності салату. Подавайте його теплим, так смачніше!
- Сочевиця - 60-80 грам
- Печериці - 150 грам
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Шпинат - 30-50 грам
Підготуйте продукти, які вказані в рецепті.
Сочевицю промийте, потім замочіть у воді на 6-8 годин.
Варіть сочевицю на середньому вогні 25-30 хвилин до м'якості.
Печериці помийте, обсушити і наріжте скибочками середньої товщини.
Змішайте кетчуп, соєвий соус і спеції. Полийте цим маринадом гриби.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладіть гриби в один шар, обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини. Якщо печериць багато, це можна зробити в два-три заходи.
Потім додайте сочевицю. Перемішайте і прогрійте разом 2-3 хвилини.
Викладіть сочевицю з грибами на листя шпинату в тарілку. Заправте лимонним соком, сіль і poperčite. Приємного вам апетиту!