Салат з шинкою «п'ятірка»
(покроковий рецепт з фото)
Назва салату говорить сама за себе. Все дуже просто. У салаті використовується п'ять основних інгредієнтів. Як приготувати салат з шинкою "п'ятірка"? Дивіться детальний фоторецепт і готуйте зі мною!
Салат можна подавати порційно. Для подачі можна використовувати широкі склянки, Kremanka, кокотніци або іншу дрібну посуд. Дуже ефектно салат виглядає в стаканах для віскі. Для подачі можна використовувати салатні листя. Пробуйте і експериментуйте!
- Шинка - 400 грам
- Мариновані печериці - 200 грам
- Маслини - 100 грам
- Відварені курячі яйця - 4 штуки
- Кукурудза консервована - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Мариновані печериці нарізати на пластинки.
Відварені курячі яйця очистити і нарізати кубиком.
Викладіть салат в порційні салатники або креманки.