Салат з руколою і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з руколою і беконом - один з моїх улюблених. Рукколу обожнюю, щорічно висаджую її на дачі і з задоволенням їм. Що стосується бекону, то ми візьмемо прошутто. Буде просто чарівний салат!
Як приготувати салат з руколою і беконом?
До речі, вмместо руколи в цьому салаті можна використовувати і шпинат (для тих, хто любить більш ніжну за смаком зелень).
1. Рукколу промийте, просушіть на паперовому рушнику.
2. М'яту також промийте. Листочки скрутіть і поріжте тонкими смужками.
3. Гранатовий чиста. Поділюся з вами совім секретом чистки граната. Я розрізаю його на нескоко частин, набираю в миску води і відділяю зернятка під водою. Так, мені здається, вони легше відходять, до того ж стіл, стіни і підлогу в кухні залишаються чистими. Спробуйте! Отже, очищені гранатові зернята викладіть на тарілку, застеденную паперовим рушником.
4. Набір прошутто.
5. На тарілку сервіровки викладіть пучое руколи, змішаної з нарізаною м'ятою. На неї викладіть прошутто, зверху посипте гранатовими зернами. Сала посипте свіжомеленим перцем, сіллю, збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.
Салат з руколою і беконом готовий!
Смачного!
- Рукола, пучок - 2 штуки
- Прошутто - 70-80 грам (тонка нарізка)
- Свіжа м'ята, пучок - 1/2 штуки
- Гранатові зерна - 1/2 склянки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
До речі, вмместо руколи в цьому салаті можна використовувати і шпинат (для тих, хто любить більш ніжну за смаком зелень).
1. Рукколу промийте, просушіть на паперовому рушнику.
2. М'яту також промийте. Листочки скрутіть і поріжте тонкими смужками.
3. Гранатовий чиста. Поділюся з вами совім секретом чистки граната. Я розрізаю його на нескоко частин, набираю в миску води і відділяю зернятка під водою. Так, мені здається, вони легше відходять, до того ж стіл, стіни і підлогу в кухні залишаються чистими. Спробуйте! Отже, очищені гранатові зернята викладіть на тарілку, застеденную паперовим рушником.
4. Набір прошутто.
5. На тарілку сервіровки викладіть пучое руколи, змішаної з нарізаною м'ятою. На неї викладіть прошутто, зверху посипте гранатовими зернами. Сала посипте свіжомеленим перцем, сіллю, збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.
Салат з руколою і беконом готовий!
Смачного!