Рецепт Салат з руколою і беконом фото

Салат з руколою і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Зелень, Бекон, Рукола
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет, Новий рік
Салати

Салат з руколою і беконом - один з моїх улюблених. Рукколу обожнюю, щорічно висаджую її на дачі і з задоволенням їм. Що стосується бекону, то ми візьмемо прошутто. Буде просто чарівний салат!

Як приготувати салат з руколою і беконом?

До речі, вмместо руколи в цьому салаті можна використовувати і шпинат (для тих, хто любить більш ніжну за смаком зелень).

1. Рукколу промийте, просушіть на паперовому рушнику.

2. М'яту також промийте. Листочки скрутіть і поріжте тонкими смужками.

3. Гранатовий чиста. Поділюся з вами совім секретом чистки граната. Я розрізаю його на нескоко частин, набираю в миску води і відділяю зернятка під водою. Так, мені здається, вони легше відходять, до того ж стіл, стіни і підлогу в кухні залишаються чистими. Спробуйте! Отже, очищені гранатові зернята викладіть на тарілку, застеденную паперовим рушником.

4. Набір прошутто.

5. На тарілку сервіровки викладіть пучое руколи, змішаної з нарізаною м'ятою. На неї викладіть прошутто, зверху посипте гранатовими зернами. Сала посипте свіжомеленим перцем, сіллю, збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.

Салат з руколою і беконом готовий!

Смачного!

  • Рукола, пучок - 2 штуки
  • Прошутто - 70-80 грам (тонка нарізка)
  • Свіжа м'ята, пучок - 1/2 штуки
  • Гранатові зерна - 1/2 склянки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Як приготувати салат з руколою і беконом?

До речі, вмместо руколи в цьому салаті можна використовувати і шпинат (для тих, хто любить більш ніжну за смаком зелень).

1. Рукколу промийте, просушіть на паперовому рушнику.

2. М'яту також промийте. Листочки скрутіть і поріжте тонкими смужками.

3. Гранатовий чиста. Поділюся з вами совім секретом чистки граната. Я розрізаю його на нескоко частин, набираю в миску води і відділяю зернятка під водою. Так, мені здається, вони легше відходять, до того ж стіл, стіни і підлогу в кухні залишаються чистими. Спробуйте! Отже, очищені гранатові зернята викладіть на тарілку, застеденную паперовим рушником.

4. Набір прошутто.

5. На тарілку сервіровки викладіть пучое руколи, змішаної з нарізаною м'ятою. На неї викладіть прошутто, зверху посипте гранатовими зернами. Сала посипте свіжомеленим перцем, сіллю, збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.

Салат з руколою і беконом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти