Салат з редискою і зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне поєднання солодкого горошку і хрусткого редису. Салат можете заправити майонезом, сметаною, несолодким йогуртом. Їжте його відразу. Розповім, як приготувати салат з редискою і зеленим горошком.
Тут використовуйте тільки свіжий горошок замість консервованого. Можете взяти заморожений і зварити його, тільки не переварити, щоб він не втратив свій насичений колір, або свіжий, якщо вже сезон. Салат простий і смачний, можна їсти його хоч кожен день.
- Редис - 10 штук
- Зелений горошок свіжий - 1 Склянка
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Крем - 0, 5 склянки
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте редис, тонко наріжте його кружечками. Вимийте зелена цибуля і подрібніть його.
2. Змішайте зелений горошок, редис, цибуля.
3. Додайте до овочів сметану і перемішайте.
4. Якщо плануєте подавати салат відразу, заправте його сіллю і перцем. Якщо ж хочете залишити його на потім, то посоліть і поперчіть тільки перед подачею, інакше салат стане водянистим.