Рецепт Салат з редиски зі сметаною фото

Салат з редиски зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Редис
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок , Корисний обід , На сніданок , Обід на швидку руку , Здоровий сніданок
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Салат з редиски зі сметаною - це салат, який в рекомендацій не потребує. Поєднання всього декількох простих інгредієнтів принесе вам фантастичне гастрономічне задоволення.

Опис приготування:

Якщо у вас на дачі вже встигає редис, не забудьте приготувати салат з редиски зі сметаною, щоб не пропустити насолоду смаком молодої редиски в цю прекрасну пору зелені і овочів! Рецепт салату з редиски зі сметаною - це класика жанру, нічого складного в ньому немає, він напевно відомий кожному з вас, але про всяк випадок - поділюся самим, мабуть, простим і класичним варіантом цього салату:

1. Моєму редис і зелену цибулю. У редиски відрізаємо корінці, нарізаємо кожну редиску на тонкі скибочки (якщо редис великий - можна спершу навпіл, а вже потім на скибочки).

2. Зелену цибулю дрібно рубаємо.

3. У салатницю змішуємо нарізану редиску і зелену цибулю, заправляємо сметаною, солимо за смаком.

Власне, от і все - салат з редиски зі сметаною вже готовий до подачі. При бажанні і наявності інгредієнтів, можете вносити в салат різноманітність по своєму смаку - додавати ще якусь зелень, відварені яйця, огірки, сир… Однак я вважаю за краще не відступати від рецепта і готувати нехитрий, але дуже смачний салат. Це - той випадок, коли краще - ворог хорошого Удачі в приготуванні!

  • Редис - 20 штук
  • Зелена цибуля - 100 грам
  • Крем 16% zhirn. - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
Якщо у вас на дачі вже встигає редис, не забудьте приготувати салат з редиски зі сметаною, щоб не пропустити насолоду смаком молодої редиски в цю прекрасну пору зелені і овочів! Рецепт салату з редиски зі сметаною - це класика жанру, нічого складного в ньому немає, він напевно відомий кожному з вас, але про всяк випадок - поділюся самим, мабуть, простим і класичним варіантом цього салату:

1. Моєму редис і зелену цибулю. У редиски відрізаємо корінці, нарізаємо кожну редиску на тонкі скибочки (якщо редис великий - можна спершу навпіл, а вже потім на скибочки).

2. Зелену цибулю дрібно рубаємо.

3. У салатницю змішуємо нарізану редиску і зелену цибулю, заправляємо сметаною, солимо за смаком.

Власне, от і все - салат з редиски зі сметаною вже готовий до подачі. При бажанні і наявності інгредієнтів, можете вносити в салат різноманітність по своєму смаку - додавати ще якусь зелень, відварені яйця, огірки, сир… Однак я вважаю за краще не відступати від рецепта і готувати нехитрий, але дуже смачний салат. Це - той випадок, коли краще - ворог хорошого Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти