Салат з полуниці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.
У сезон полуниці, саме час поекспериментувати з цією чудовою ягодою і відкрити для себе нові смаки. Спробуйте цей цікавий і свіжий салат! думаю, багатьом припаде до смаку.
Опис приготування:
Зізнаюся чесно, коли готувала його вперше, не думала, що буду повторювати знову. Але він припав до смаку мені і моїм близьким, незважаючи на те, що серед них є консерватори в їжі. Тому готуйте і насолоджуйтеся! розповім детально, як приготувати салат з полуниці.
- Полуниця - 150 грам
- Бринза - 100 грам
- Салат листовий - пучок
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Соус бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Салат нарвіть руками і викладіть на плоске блюдо.
Приготуйте соус. Перемішайте оливкова олія, бальзамічний соус, мед і італійські трави. Наливати 1/3 соусу листя салату.
Бринзу наріжте кубиками і викладіть на салат. Теж полийте соусом.
Полуницю очистіть від плодоніжок, наріжте четвертинками і викладіть на салат. Полийте соусом і подавайте до столу.
Смачного!