Салат з пекінською капустою і сайра
(покроковий рецепт з фото)
Салати з пекінською капустою завжди смачні і корисні, а якщо додати до складу рибні консерви, улюблені овочі, вийде ще смачніше! В якості заправки можна використовувати оливкову олію.
Салати на основі пекінської капусти мені подобаються тим, що вони досить легкі, але при цьому можна додати до складу будь-яке м'ясо, рибу, і вийде ситний салат. Для салату з пекінською капустою в якості заправки можна використовувати майонез, рослинне або оливкове масло, а також можна приготувати будь-який соус.
- Пекінська капуста - 1/3 штуки
- Щебетання - 1 банку (консервована)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Куряче яйце - 1-2 штук
- Майонез - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйце відварити круто. До речі, замість курячого яйця можна використовувати кілька перепелиних.
Пекінську капусту наріжте на шматки середнього розміру, я не ріжу занадто дрібно, мені подобається, коли в цьому салаті досить великі інгредієнти.
Яйця поріжте середнього розміру шматочками. А ось цибулю наріжте дрібно. Втім, його можна нарізати півкільцями і замаринувати.
Моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи і додайте в салат.
Сайру злегка розімніть вилкою, зовсім трошки, щоб шматки не були занадто великими. Олія, в якому була риба, я змішую з майонезом - виходить дуже смачно.
Майонез змішайте з маслом в якому була сайра (можна просто додати майонез) і додайте в салат.
Перемішайте салат, якщо потрібно, Dosso.
Салат готовий. Він вийшов просто божественно смачним. Смачного!