Салат з пекінською капустою і кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Овочі
, Риба та морепродукти
, Молочні продукти
, Птах
, Капуста
, Морепродукти
, Курка
, Кальмари
, Куряча грудка
, Пекінська капуста
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Це легкий, ніжний, смачний салатик для дівчат, які стежать за своєю фігурою. Складається він з свіжих овочів, курячої грудки і кальмара - джерел вітамінів і білка. Що ще потрібно для щастя?
Опис приготування:
Дивіться, як приготувати салат з пекінською капустою і кальмарами. Капусту візьміть невелику. Кальмари відваріть 3 хвилини в киплячій воді, стежте, щоб не переварити, інакше вони будуть гуязиками. Мені дуже подобається зметана заправка, а не майонезна, так корисніше і смачніше. Ну а ви дивіться самі
- Куряче філе - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Пекінська капуста - 1 штука
- Кальмар - 3 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Пекінську капусту наріжте тонкими смужками.
2. Відваріть курку. Філе наріжте дрібними кубиками.
3. Помідори наріжте невеликими кубиками, а болгарський перець - великими.
4. Очистіть і відваріть кальмарів (3 хвилини після закипання води) наріжте тонкими смужками, як і капусту.
5. Яблуко очистіть від шкірки і серцевини і наріжте невеликими кубиками.
6. З'єднайте всі інгредієнти, приправити сіллю, полийте лимонним соком (0, 5 ст. Ложки буде достатньо). Додайте сметану і змішайте.