Салат з пекінською капустою і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом салату з авокадо і пекінською капустою. Він відмінно підійде для обіднього перекусу. Легкий, соковитий і корисний. Готується швидко, а виходить дуже смачно!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати салат з пекінською капустою і авокадо. Авокадо вибирайте стиглий і м'який, ідеально взяти сорт хасс. Якщо хочете зробити салат більш ситним, то можна додати відварний рис.
- Авокадо - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Пекінська капуста - 150-200 грам
- Зелень - 1/4 пучка (петрушка, кріп)
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Тонко наріжте пекінську капусту і зелень.
Огірок наріжте тонкими смужками.
Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку і наріжте часточками.
Для заправки змішайте лимонний сік і оливкову олію. Додайте сіль і перець за смаком.
Заправте салат, акуратно перемішайте і дайте постояти 5-10 хвилин. Потім салат можна подавати до столу.
Смачного!