Салат з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування салату з курячої печінки. Аналогічним чином можна приготувати салат з яловичої печінки - вийде нітрохи не гірше.
Варіанти приготування салату з печінки існують різні, проте в даному випадку перед вами - класичний рецепт приготування салату з печінки. Найважливіші інгредієнти - морква, цибуля, яйця, майонез і, звичайно ж, сама печінку. Салат перевірений часом і завжди користується однаковим успіхом на будь-якому святковому або буденному столі. Коротше, пробуйте!
- Куряча печінка - 800 грам
- Морква - 3-4 штук
- Ріпчаста цибуля - 4-5 штук
- Яйця - 5 штук
- Майонез - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Для наочності показую інгредієнти, хоча всі вони - прості і зрозумілі.
Яйця варимо круто.
Печінка спершу гарненько промиваємо, а потім обсмажуємо на олії до повної готовності. Смажити треба на середньому вогні.
Моркву чистимо і крупно натираємо.
Пасеруємо терту моркву в невеликій кількості масла не повільному вогні до м'якості. На це піде близько 3-5 хвилин.
Цибулю нарізаємо, як кому більше подобається - я нарізаю крупно.
Пасероване морква з сковороди прибираємо, в цій же сковороді до м'якості пасеруємо цибулю.
Яйця натираємо на крупній тертці.
Готову курячу печінку нарізаємо невеликими кубиками.
Коли всі інгредієнти охолонуть до кімнатної температури, їх можна змішати з майонезом і, при бажанні, сіллю.
Охолоджуємо і подаємо. Смачного!