Рецепт Салат з печінки фото

Салат з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Яловичина, Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Простий рецепт приготування салату з курячої печінки. Аналогічним чином можна приготувати салат з яловичої печінки - вийде нітрохи не гірше.

Варіанти приготування салату з печінки існують різні, проте в даному випадку перед вами - класичний рецепт приготування салату з печінки. Найважливіші інгредієнти - морква, цибуля, яйця, майонез і, звичайно ж, сама печінку. Салат перевірений часом і завжди користується однаковим успіхом на будь-якому святковому або буденному столі. Коротше, пробуйте!

  • Куряча печінка - 800 грам
  • Морква - 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля - 4-5 штук
  • Яйця - 5 штук
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
салат з печінки - фото крок 1
Для наочності показую інгредієнти, хоча всі вони - прості і зрозумілі.
салат з печінки - фото крок 2
Яйця варимо круто.
салат з печінки - фото крок 3
Печінка спершу гарненько промиваємо, а потім обсмажуємо на олії до повної готовності. Смажити треба на середньому вогні.
салат з печінки - фото крок 4
Моркву чистимо і крупно натираємо.
салат з печінки - фото крок 5
Пасеруємо терту моркву в невеликій кількості масла не повільному вогні до м'якості. На це піде близько 3-5 хвилин.
салат з печінки - фото крок 6
Цибулю нарізаємо, як кому більше подобається - я нарізаю крупно.
салат з печінки - фото крок 7
Пасероване морква з сковороди прибираємо, в цій же сковороді до м'якості пасеруємо цибулю.
салат з печінки - фото крок 8
Яйця натираємо на крупній тертці.
салат з печінки - фото крок 9
Готову курячу печінку нарізаємо невеликими кубиками.
салат з печінки - фото крок 10
Коли всі інгредієнти охолонуть до кімнатної температури, їх можна змішати з майонезом і, при бажанні, сіллю.
салат з печінки - фото крок 11
Охолоджуємо і подаємо. Смачного!

Схожі рецепти