Салат з печінки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат з печінки з сиром можна приготувати на святковий стіл або просто до вечері. Урізноманітнити його можна сиром, маринованими грибами, корейської морквою і т.Д. У нашому варіанті це сир.
Салатів з печінки існує велика кількість. Я пропоную приготувати класичний салат з печінки з сиром з додаванням маринованих огірків (можна замінити грибами). Подавати такий салат можна порційно або в салатниці (якщо готуєте на святковий стіл). Сир ідеально доповнює інші інгредієнти.
- Печінка - 300 грам
- Картопля - 2 штуки
- Яйце - 3-4 штуки
- Морква - 1 штук
- Солоний огірок - 1 штук
- Зелена цибуля - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Цей салат з печінки з сиром я готую не тільки для сімейної вечері, але навіть на святковий стіл. Він досить ситний через представлених продуктів. Я пропоную приготувати салат за класичним рецептом з додаванням солоних огірків і сиру. Відразу нам потрібно відварити овочі та яйця.
2. А також печінку (беріть будь-яку на ваш смак). У мене була яловича печінка (я попередньо зняла з неї плівку). Варіть печінку в підсоленій воді.
3. Коли овочі і печінку охолонуть, нарізаємо все дрібними кубиками і з'єднуємо в одному посуді.
4. Я додаю зелена цибуля, можна додати і ріпчасту, але попередньо його потрібно замаринувати.
5. В самому кінці додайте нарізані солоні огірки. Тепер змішайте все з майонезом і відправте в холодильник мінімум на 1 час.
6. Після того як салат постоїть у холодильнику і просочиться, можна додати ще трохи майонезу (якщо він буде сухуватим). Я готувала його порційно і викладала на блюдо за допомогою салатного кільця.
7. І останній штрих: прикрасьте натертим сиром і зеленню. Смачного!