Салат з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.
Які овочі у вас майже завжди знайдуться на кухні? У мене завжди є картопля, цибуля, морква, капуста і часник. З них можна придумати так багато страв, що здивувати сім'ю не важко.
Опис приготування:
Цього разу я вирішила дізнатися, як приготувати салат з морквою і помідорами. Він свіжий і наповнений вітамінами. Буде корисний тим, хто сидить на дієті і підтримує свою вагу. Не дивлячись на легкість, страва дуже ситна через великої кількості інгредієнтів і бобових.
- Морква - 1-2 штук
- Гайка konsevirovannyj - 50 грам
- Помідор черрі - 4-5 штук
- Квасоля консервована - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
У мисці з'єднайте квасоля і нут.
Морква очистіть, промийте і наріжте дрібними кубиками. Томати розділіть на половинки або четвертинки.
Змішайте в салатниці всі інгредієнти, включаючи родзинки, який перед цим варто замочити на 15 хвилин в окропі.
Заправте салат олією. Ретельно його перемішайте і пробуйте.