Рецепт Салат з моркoві фото

Салат з моркoві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Як приготувати салат з моркви швидко і просто? Зараз ви це дізнаєтеся! Такий легкий салат відмінно підійде в якості корисного перекусу і зарядить вас енергією. Загалом, відмінний салатик!

Опис приготування:

Такий салат можна використовувати як гарнір до м'яса або птиці. Обсмажені насіння кунжуту надають йому неповторний пікантний присмак. При цьому вони містять корисні жири, а також величезна кількість мікроелементів і вітамінів. Тому салат з моркви з кунжутом не тільки смачний, але і дуже корисний.

  • Морква - 6 штук (приблизно 300-350 грам)
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Мед - 2 чайних ложки (бажано рідкий)
  • Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Натріть на дрібній тертці моркву.
2
Обсмажте кунжут на сковороді без масла (3 хвилини). Остудіть.
3
Дуже дрібно наріжте часник (або видавіть його через Часничниці в окрему миску). Туди ж додайте оливкову олію, гірчицю, мідь, оцет, приправити сіллю, поперчіть і ретельно збийте.
4
Додайте заправку і обсмажений кунжут в морква, перемішайте. Легкий весняний салат готовий!

Схожі рецепти