Салат з молочком лососевих риб
(покроковий рецепт з фото)
Обробляючи рибу, можна паралельно зробити апетитний і ситний салат. Тому сьогодні розповім, як приготувати салат з молочком лососевих риб. Це відмінний бюджетний варіант рибної страви.
Це досить простий рецепт салату з молочком лососевих риб, який відмінно урізноманітнює ваше меню. Ситний і нескладний, він прекрасно підійде для вечері або обіду як в будні, так і в свята. Перевірте, здогадаються чи присутні за столом, що за головний інгредієнт у страві.
- Молочко - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Плавлений сир - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Зелена цибуля - 2 штуки (гілочки)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1/5 чайних ложки

1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Молочко відварюємо в посоленной воді. Після цього нарізаємо кубиками. Закидаємо їх в киплячу воду на 15 хвилин. Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і або натираємо, або нарізаємо кубиками. Підморожене (хвилин 30 в морозильній камері) сир натираємо дрібно. Перець болгарський ріжемо кубиками, а цибуля - будь-яким зручним способом (головне, щоб дрібно було).

2. Тепер молочко, сир, яйця і цибулю викладіть в глибокий салатник. Перемішайте.

3. Тепер додаємо перчик. Знову перемішуємо.

4. Солимо, перчим, додаємо сметану (можна використовувати для заправки також майонез або олія рослинна). Все як слід перемішуємо і, якщо хочете, розкладає по порційно.