Салат з минтаєм
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви обожнюєте салати, тоді цей рецепт спеціально для вас! Блюдо виходить корисним і ситним, поживна цінність на 1 порцію - 380 калорій. Як приготувати салат з минтаєм, читайте далі.
Головна фішка полягає в тому, що салат оформляємо у військовому стилі. В даному випадку мій варіант називається «святковий танк», який готується з сиру, печінки минтая, лука і картоплі.
- Картопля - 1 штука
- Печінка минтая - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Огірок - 2 штуки
- Зелений горошок - 200 грам
- Морква - 30 грам
- Маслини - 2 штуки
Зваріть один великий картопля. Очистіть його від шкірки і натріть на тертці.
Додайте печінку минтая до картоплі.
Червоний цибулю наріжте на дрібні шматочки. Додайте до решти інгредієнтів.
Голландський сир дрібно натріть і додайте в салат. Потім гарненько заправте майонезом.
Перемішайте салат.
Виберіть красиву тарілку і викладіть салат у формі танка.
Тепер потрібно створити гусениці танка. Для цього наріжте солоний огірок гуртками. Також приготуйте шкурку огірка і зелений горошок для оформлення. Георгіївську стрічку зробіть з моркви і маслин. Для створення червоної зірки вам знадобиться морква. А за допомогою солодкої соломки і стрілки зеленої цибулі «спорудити» ствол гармати.
Святковий салат готовий!