Салат з м'ясом (свинина)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Смажене м'ясо свинини і свіжі овочі в одному салаті - трохи незвичне поєднання, Чи не справедливість? Але салат виходить дуже соковитим, живильним і, безумовно, смачним. На свято підійде і для вечері.
Опис приготування:
Зазвичай м'ясні салати ми готуємо з вареним м'ясом або копченим. А давайте спробуємо приготувати салат зі смаженою свининою. Складнощів у готуванні ніяких, і такий салат буде бажаним не тільки на сімейній вечері, але і на святковому столі. А як приготувати салат з м'ясом (свининою), я вам розповів.
- Свинина - 300 грам
- Помідор - 2 штуки
- Пекінська капуста - 300 грам
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 200 грам (або крем)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
М'ясо свинини нарізаємо тонкими смужками, солимо, перчимо до смаку і обсмажуємо до готовності на невеликій кількості рослинного масла.
Тонко нарізаємо пекінську капусту і додаємо до неї смажене, трохи остигле м'ясо.
Помідори нарізаємо невеликими скибочками, огірок - кубиками, а ріпчаста цибуля - півкільцями. Потім додаємо овочі до капусти з м'ясом.
У майонез або сметану додаємо видавлений через прес часник і добре перемішуємо. А салат перекладаємо в красиву салатницю.
Додаємо майонез з часником в салат, перемішуємо його і подаємо на стіл.