Рецепт Салат з лука фото

Салат з лука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цибуля, Ріпчаста цибуля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Рецепт приготування салату з ріпчастої цибулі, лимонного соку і рослинного масла.

Завдяки свої корисним властивостям ріпчасту цибулю використовують для профілактики і лікування багатьох захворювань. Ріпчаста цибуля - джерело вітамінів групи В, З, ефірних масел, кальцію, марганцю, міді, кобальту, цинку, фтору, молібдену, йоду, заліза, нікелю. Лук має бактерицидні і антисептичні властивості, покращує апетит, засвоєння їжі, підвищує опірність організму до інфекційних захворювань.

Приготування:

Нарізати цибулю кільцями, викласти в друшляк і обдати окропом. Посипати цукром і віджати. Викласти цибулю в салатник, додати сіль, лимонний сік і рослинне масло. Перемішати і відразу ж подавати.


  • Ріпчастої цибулі - 100 грам
  • Цукру - 8 грам
  • Лимонного соку - 15 мілілітрів
  • Рослинної олії - 10 грам
  • Сіль - За смаком
Завдяки свої корисним властивостям ріпчасту цибулю використовують для профілактики і лікування багатьох захворювань. Ріпчаста цибуля - джерело вітамінів групи В, З, ефірних масел, кальцію, марганцю, міді, кобальту, цинку, фтору, молібдену, йоду, заліза, нікелю. Лук має бактерицидні і антисептичні властивості, покращує апетит, засвоєння їжі, підвищує опірність організму до інфекційних захворювань.

Приготування:

Нарізати цибулю кільцями, викласти в друшляк і обдати окропом. Посипати цукром і віджати. Викласти цибулю в салатник, додати сіль, лимонний сік і рослинне масло. Перемішати і відразу ж подавати.

Схожі рецепти