Салат з лука
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з ріпчастої цибулі, лимонного соку і рослинного масла.
Завдяки свої корисним властивостям ріпчасту цибулю використовують для профілактики і лікування багатьох захворювань. Ріпчаста цибуля - джерело вітамінів групи В, З, ефірних масел, кальцію, марганцю, міді, кобальту, цинку, фтору, молібдену, йоду, заліза, нікелю. Лук має бактерицидні і антисептичні властивості, покращує апетит, засвоєння їжі, підвищує опірність організму до інфекційних захворювань.
Приготування:
Нарізати цибулю кільцями, викласти в друшляк і обдати окропом. Посипати цукром і віджати. Викласти цибулю в салатник, додати сіль, лимонний сік і рослинне масло. Перемішати і відразу ж подавати.
- Ріпчастої цибулі - 100 грам
- Цукру - 8 грам
- Лимонного соку - 15 мілілітрів
- Рослинної олії - 10 грам
- Сіль - За смаком
Приготування:
Нарізати цибулю кільцями, викласти в друшляк і обдати окропом. Посипати цукром і віджати. Викласти цибулю в салатник, додати сіль, лимонний сік і рослинне масло. Перемішати і відразу ж подавати.