Рецепт Салат з квасолі фото

Салат з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Червона квасоля
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку
Салати

Квасоля - це природний білок, який замінює м'ясо. Цей простий салат - насправді дуже вдале рішення, зробити такий дуже просто. Розповідаю, як приготувати салат з квасолі.

Використовую три види бобових для приготування салату: зеленую стручковую фасоль, білу і червону. Якщо у вас є консервована, можна використовувати її (у мене така червона). З бобовими добре поєднується різна зелень (петрушка, Braai) і сирі овочі. В цілому салат готується швидко, якщо не враховувати час варіння.

  • Стручковая фасоль - 220 грам
  • Червона квасоля - 220 грам (консервована)
  • Біла квасоля - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
салат з квасолі - фото крок 1
1. У каструлю наливаю воду, відправляю її на вогонь, потім кладу білу квасолю і відварюю після закипання 45-50 хвилин.
салат з квасолі - фото крок 2
2. Пробую квасоля на готовність, а потім відправляю її на сито, щоб стекла вода.
салат з квасолі - фото крок 3
3. Червона квасоля у мене консервована, а зелену стручкову заздалегідь дістаю з морозилки і розморожувати. Викладаю квасоля в миску, додаю подрібнений ріпчаста цибуля і зелень.
салат з квасолі - фото крок 4
4. У миску вливаю оливкова олія, червоний винний оцет, додаю сіль, мелений чорний перець, часниковий порошок, перемішую.
салат з квасолі - фото крок 5
5. Приготованим соусом заправляю квасолевий салат.
салат з квасолі - фото крок 6
6. Гарненько перемішую всі складові, виходить легкий, ароматний і ситний салат.

Схожі рецепти