Салат з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля - це природний білок, який замінює м'ясо. Цей простий салат - насправді дуже вдале рішення, зробити такий дуже просто. Розповідаю, як приготувати салат з квасолі.
Використовую три види бобових для приготування салату: зеленую стручковую фасоль, білу і червону. Якщо у вас є консервована, можна використовувати її (у мене така червона). З бобовими добре поєднується різна зелень (петрушка, Braai) і сирі овочі. В цілому салат готується швидко, якщо не враховувати час варіння.
- Стручковая фасоль - 220 грам
- Червона квасоля - 220 грам (консервована)
- Біла квасоля - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Петрушка - 1/2 пучка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. У каструлю наливаю воду, відправляю її на вогонь, потім кладу білу квасолю і відварюю після закипання 45-50 хвилин.
2. Пробую квасоля на готовність, а потім відправляю її на сито, щоб стекла вода.
3. Червона квасоля у мене консервована, а зелену стручкову заздалегідь дістаю з морозилки і розморожувати. Викладаю квасоля в миску, додаю подрібнений ріпчаста цибуля і зелень.
4. У миску вливаю оливкова олія, червоний винний оцет, додаю сіль, мелений чорний перець, часниковий порошок, перемішую.
5. Приготованим соусом заправляю квасолевий салат.
6. Гарненько перемішую всі складові, виходить легкий, ароматний і ситний салат.