Салат з куркою, яйцем, грибами і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ситний, свіжий листковий салат з улюблених усіма інгредієнтів. Може стати прикрасою святкового столу або приємним доповненням вихідного дня! Пригощайтеся!
Так як салат ситний і багатий на інгредієнти - він цілком може послужити сімейною вечерею! Грибочки вибирайте будь-які мариновані невеликого розміру. Щоб трохи полегшити салат можна виключити картопля, тоді першим шаром викладіть куряче м'ясо. Розповім вам детально, як приготувати салат з куркою, яйцем, грибами і огірком.
- Куряче філе - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Гриби мариновані - 250-300 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Картопля - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Куряче філе, яйця і картопля заздалегідь відваріть окремо в підсоленій за смаком воді. Остудіть.
За допомогою кулінарного кільця діаметром 16 см. Почнемо викладати салат шарами. Перший шар - натертий на крупній тертці картопля і майонез.
Другий шар - свіжий огірок нарізаний кубиками і трохи майонезу.
Третій шар - натерті на крупній тертці яйця і майонез.
Четвертий шар - куряче філе і майонез.
Потім сир натертий на дрібній тертці і трохи майонезу.
І останнім шаром розкладіть мариновані грибочки. Приберіть салат в холодильник на 30-60 хвилин.
За бажанням додайте кілька гілочок зелені і подавайте до столу!
Смачного!