Салат з копченою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Завжди в переддень свята господині знаходяться в пошуках чергового рецепта салату. Ось і я не виняток. А тут попався простий рецепт, але з копченою рибою. Вийшло мегавкусно.
Багато людей перейшли на приготування домашніх солінь, копченого м'яса і риби. Це економить бюджет сім'ї, і завжди знаєш, з чого цей продукт зроблений. Горбушу холодного копчення можна приготувати в домашніх умовах.
- Картопля відварна в мундирі - 6 штук
- Морква відварна в мундирі - 2 штуки
- Огірки солоні мариновані - 7 штук
- Горбуша холодного копчення - 200 грам
- Майонез - За смаком
Морква відварну потрібно очистити, нарізати кубиками.
Картопля відварна очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
Солоні огірки наріжте кубиками.
Червону рибу разоберіте на філе. Я беру горбушу холодного копчення. Видаліть шкіру і кістки. М'якоть дрібно наріжте.
Заправте салат майонезом. Покладіть салат стовпчиком в сервировочное кільце. Утрамбуйте. Зніміть кільце. Прикрасьте - і подавайте салат до столу.