Салат з копченої грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Копчене м'ясо в салаті робить його дуже ситним і поживним, а також надає особливого пікантного смаку. Спробуйте рецепт, як приготувати салат з копченої грудкою. Дуже смачний і цікавий.
З копченої грудкою відмінно поєднуються більшість овочів, зелений. Такий салат можна приготувати не тільки на вечерю, але і поставити на святковий стіл. Готується він дуже просто: всі овочі і м'ясо подрібнюємо, укладаємо шарами, які перемащуємо майонезом. Додавання в рецепт свіжого огірка надає йому легкості і свіжості.
- Копчена грудка - 1/2 штуки
- Гриби - 0, 5 кілограма
- Цибулина - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Майонез - За смаком
1. Чистий і Pime цибулю, нарізаємо його півкільцями. Гриби чистимо і моєму, нарізаємо шматочками. На сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо гриби з цибулею.
2. Половину курячої грудки подрібнюємо і укладаємо на низ салатної форми, це буде перший шар. Змащуємо тонким шаром майонезу.
3. Потім укладаємо гриби, обсмажені з цибулею, змащуємо тонким шаром майонезу.
4. Огірки миємо й очищаємо від шкірки, нарізаємо соломкою і укладаємо наступним шаром.
5. Відварюємо яйця, очищаємо їх і подрібнюємо на крупній тертці. Викладаємо прямо на огірки, без майонезу.
6. Яйця змащуємо майонезом, натираємо сир і укладаємо верхнім шаром. Прикрашаємо порізаним огірком і помідором черрі. Наполягаємо салат 30 хвилин і подаємо до столу.