Салат з Кіріешек
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий свіжий салат буде для вас справжнім порятунком, коли ви не знаєте, що зробити на вечерю. На цей випадок завжди тримайте в холодильнику свіжі овочі, майонез і сухарики. Вийде смачно!
Звичайно, таким блюдом наїстися можна, але воно буде до речі до основного меню, та й для святкового столу теж підійде. Так що обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати салат з Кіріешек з огірком і пекінською капустою. У рецепті дуже прості кроки, тому з ним впорається навіть новачок.
- Пекінська капуста - 0, 5 штуки
- Огірок - 2-3 штук
- Редька - 1 штука (або дайкон)
- Кіріешкі - 1 штука (пачка)
- Кукурудза консервована - 400 грам
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Редьку і огірок помийте, почистіть і натріть на тертці для корейської моркви. Відіжміть овочі від соку. З'єднайте їх з кукурудзою без рідини з банки.
Листя капусти промийте. Нарвіть їх середніми шматочками в салатник.
Кріп промийте і подрібніть. З'єднайте всі перераховані вище інгредієнти. Перемішайте.
Салат заправте майонезом і сіллю. Блюдо перемішайте, а зверху додайте Кіріешкі. Смачного!