Рецепт Салат з картоплі та кукурудзи фото

Салат з картоплі та кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Бекон, Кукурудза, Консервована кукурудза
На обід, На вечерю
Салати

Це ситний і поживний салатик на кожен день. Овочі для нього можна підготувати заздалегідь, а потім змішати все перед подачею. Обов'язково запам'ятайте рецепт!

Салатик перед подачею краще залишити на 30-60 хвилин, щоб картопля ввібрав в себе заправку. Для його заправки можна використовувати майонез, а також менш калорійний варіант - сметану або йогурт. Салатик дуже ситний, тому можете подавати його окремо, наприклад, з м'ясом на грилі.

  • Кукурудза - 450 грам (консервована)
  • Картопля - 6 штук
  • Бекон - 4 скибочки
  • Халапеньо - 1 штука
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Зелена цибуля - 1/3 пучка
  • Йогурт - 0, 5 склянки
  • Крем - 1/3 склянки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат з картоплі та кукурудзи - фото крок 1
1. Вимийте картопля, помістіть його в каструлю з водою, надішліть каструлю на вогонь, відваріть картоплю до готовності.
салат з картоплі та кукурудзи - фото крок 2
2. Викладіть картоплю з води і остудіть, потім наріжте невеликими шматочками.
салат з картоплі та кукурудзи - фото крок 3
3. Перекладіть картоплю в миску, додайте оливкову олію, перемішайте і залиште на 20 хвилин.
салат з картоплі та кукурудзи - фото крок 4
4. Тим часом обсмажте на сухій сковороді смужки бекону, розламайте хрусткий бекон на шматочки.
салат з картоплі та кукурудзи - фото крок 5
5. Додайте до картоплі бекон, кукурудзу консервовану, подрібнений перець, половину необхідної кількості подрібненої зеленої цибулі, часниковий порошок, перемішайте.
салат з картоплі та кукурудзи - фото крок 6
6. Заправте салат сметаною і йогуртом, перемішайте.
салат з картоплі та кукурудзи - фото крок 7
7. Додайте до салату залишився зелена цибуля, відправте в холодильник на 30-60 хвилин. Подавайте салат охолодженим.

Схожі рецепти