Салат з горошком
(покроковий рецепт з фото)
Не буду багато розповідати про корисність зеленого горошку і печінки. Просто скажу, що цей салат з горошком ситний, ніжний і без майонезу. І вже хоча б з цих причин його варто спробувати!
Як приготувати салат з горошком? При мінімальному наборі продуктів, який завжди є в холодильнику - швидко і просто. А салатик буде доречним навіть в свята.
- Печінка куряча - 200 грам (відварна)
- Горошок зелений - 1/2 склянки (свіжозамороженої)
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 1/2 зубчики (за смаком)
- Яйце - 2 штуки (варені)
- Огірок маринований - 1 штука (невеликий)
Приготуйте соус: измельчитечасник і додайте його в сметану. Свіжозамороженої зелений горошок відваріть в киплячій солоній воді близько 3 хвилин, потім відкиньте на сито.
Поставте сервировочное кільце на блюдо для подачі. 1-й шар: натріть печінку на крупній тертці. Викладіть поверх печінки половину соусу.
2-й шар: поріжте яйця соломкою.
3-й шар: поріжте огірок соломкою, викладіть залишився соус.
4-й шар: горошок.
Акуратно зніміть кільце і подавайте салат до столу. Смачного!
Акуратно зніміть кільце і подавайте салат до столу. Смачного!