Салат з горбушей солоної
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки бутерброди і різні закуски можна приготувати з солоною горбуші, але також дуже апетитний салатик. Рецепт, який я пропоную, вельми простий, але смак у салату виходить чудовий.
А ви коли-небудь пробували робити салат з горбушей солоної в домашніх умовах? Якщо ні, тоді я розповім вам, як його приготувати, адже це дуже просто, а інгредієнтів нам знадобитися мінімальна кількість. Такий чудовий салатик можна зробити і на сніданок, і на обід або вечерю, та й гостям таке частування цілком можна запропонувати. Загалом, цей простий рецепт салату з горбушей солоної корисний як не крути, тим більше що на його приготування вам знадобиться не більше 20 хвилин.
1) Отже, для початку нам необхідно почистимо цибулю, промити його і нарізати півкільцями.
2) Помідор також промиваємо під проточною водою і ріжемо його на невеликі шматочки, як для звичайного овочевого салату.
3) Філе сьомги краще взяти слабосоленої, так у нашого салату вийде більш ніжний смак, нарізаємо філе на невеликі шматочки.
4) Тепер з'єднуємо всі інгредієнти, заправляємо салат майонезом і перчимо його за смаком. Сіль я звичайно не додаю, так як риба вже солона.
Ось так легко і швидко ми приготували дуже смачний салатик, обов'язково спробуйте його зробити, впевнена, він сподобається вам і вашим домашнім. Смачного!
- Филе горбуши соленое- 1-1, 5 штуки
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
1) Отже, для початку нам необхідно почистимо цибулю, промити його і нарізати півкільцями.
2) Помідор також промиваємо під проточною водою і ріжемо його на невеликі шматочки, як для звичайного овочевого салату.
3) Філе сьомги краще взяти слабосоленої, так у нашого салату вийде більш ніжний смак, нарізаємо філе на невеликі шматочки.
4) Тепер з'єднуємо всі інгредієнти, заправляємо салат майонезом і перчимо його за смаком. Сіль я звичайно не додаю, так як риба вже солона.
Ось так легко і швидко ми приготували дуже смачний салатик, обов'язково спробуйте його зробити, впевнена, він сподобається вам і вашим домашнім. Смачного!