Салат з брокколі з солодкою заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний, легкий салат з пікантною заправкою на основі сметани та кленового сиропу. Цікаве поєднання інгредієнтів і простота приготування - відмінна риса цього салату!
Хрусткий, соковитий і поживний - так би я описала цей салат. Вся справа в правильно відвареної капусті і соусі на основі сметани та кленового сиропу. По бажанню, в цьому салаті брокколі цілком можна замінити цвітною капустою, а кленовий сироп медом. Експериментуйте!
- Бекон - 4 скибочки
- Цибуля зелена - 4 штуки (пір'я)
- Брокколі - 400 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Насіння соняшника - 30 грам
- Крем - 150 грам
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Сироп кленовий - 1 Ст. Ложка
1. Брокколі розберіть на суцвіття.
2. Варіть протягом 5 хвилин в підсоленій воді, потім обдайте холодною водою.
3. Лук наріжте, сир натріть.
4. Бекон обсмажте на сухій сковороді до хрусткої золотистої скоринки.
5. Для заправки змішайте сметану, оцет і кленовий сироп. Додати сіль.
6. З'єднайте всі інгредієнти.
7. Заправте салат і подайте до столу. Смачного!