Рецепт Салат «узбецький» фото

Салат «узбецький»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Редис
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудовий салат. Підійде і для вечері, і для свята. Дивимося рецепт і готуємо.

Опис приготування:

Яловичину для салату треба відварити, а цибулю обсмажити. Остудіть. Наріжте свіжий редис брусочками. Перемішайте в салатниці всі інгредієнти, приправте спеціями і майонезом.

  • Редис - 100 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Майонез - За смаком
салат
Для приготування цього салату відваріть яловичину. Наріжте її брусочками.
салат
Нарізаємо редис теж брусочками.
салат
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
салат
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до рум'яності.
салат
У мисці з'єднайте редис, яловичину, сіль, перець, обсмажену цибулю. Заправте салат майонезом. Подайте до столу.

Схожі рецепти