Салат «узбецький»
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий салат. Підійде і для вечері, і для свята. Дивимося рецепт і готуємо.
Яловичину для салату треба відварити, а цибулю обсмажити. Остудіть. Наріжте свіжий редис брусочками. Перемішайте в салатниці всі інгредієнти, приправте спеціями і майонезом.
- Редис - 100 грам
- Яловичина - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
Для приготування цього салату відваріть яловичину. Наріжте її брусочками.
Нарізаємо редис теж брусочками.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до рум'яності.
У мисці з'єднайте редис, яловичину, сіль, перець, обсмажену цибулю. Заправте салат майонезом. Подайте до столу.