Рецепт Салат «Uvyertyura» фото

Салат «Uvyertyura»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Сухофрукти, Чорнослив
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати

Дуже простий рецепт, за допомогою якого ми приготуємо неймовірно смачний і вишуканий салат. Він обов'язково всім сподобається, а особливо припаде до смаку дівчатам.

Якщо ви, як і я, любите горіхи і чорнослив в поєднанні з м'ясом, тоді цей рецепт приготування салату "увертюра" обов'язково вам сподобається. Тут не так багато інгредієнтів, але вони дуже добре поєднуються один з одним, в результаті виходить дуже смачний салатик зі злегка солодкуватим смаком, тому я називаю його жіночим, хоча він подобається всім без винятку. Він відмінно впишеться в ваше повсякденне меню, та й на святковому столі займе гідне місце, повірте, всім дуже сподобається його приголомшливий смак. Так що зробіть приємно собі і своїм друзям і приготуйте смачне частування, а я в свою чергу допоможу вам і розповім, як зробити салат "увертюра" .

  • Куряче філе - 0, 5 кілограма
  • Гриби - 0, 5 кілограма
  • Сир - 200 грам
  • Чорнослив - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Горіхи волоські - 1 Склянка
  • Майонез - 150-200 грам
салат
Для початку ми відварюємо куряче філе в злегка підсоленій воді, а коли воно охолоне, нарізаємо його брусками і змішуємо з майонезом.
салат
Тепер нарізаємо гриби на невеликі шматочки, ріпчаста цибуля нарізаємо кубиками. У сковороді нагріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізані гриби з цибулею. Чекаємо, поки вони охолонуть.
салат
Далі нам необхідно замочити чорнослив в окропі і залишити на 5 хвилин. Потім моєму його і нарізаємо соломкою, волоські горіхи так само подрібнюємо.
салат
Сир тремо на крупній тертці.
салат
Тепер починаємо збирати наш салат. У блюдо викладаємо обсмажені гриби з цибулею - це перший шар.
салат
На гриби викладаємо обсмажене куряче філе.
салат
Далі йде шар з чорносливу, його ми змащуємо майонезом.
салат
Потім тертий сир.
салат
В кінці обсипаємо наш салат подрібненими горіхами і прикрашаємо свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти