Рецепт Салат «Uvyertyura» фото

Салат «Uvyertyura»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Дуже простий рецепт, за допомогою якого ми приготуємо неймовірно смачний і вишуканий салат. Він обов'язково всім сподобається, а особливо припаде до смаку дівчатам.

Опис приготування:

Якщо ви, як і я, любите горіхи і чорнослив в поєднанні з м'ясом, тоді цей рецепт приготування салату"Увертюра" обов'язково вам сподобається. Тут не так багато інгредієнтів, але вони дуже добре поєднуються один з одним, в результаті виходить дуже смачний салатик зі злегка солодкуватим смаком, тому я називаю його жіночим, хоча він подобається всім без винятку. Він відмінно впишеться в ваше повсякденне меню, та й на святковому столі займе гідне місце, повірте, всім дуже сподобається його приголомшливий смак. Так що зробіть приємно собі і своїм друзям і приготуйте смачне частування, а я в свою чергу допоможу вам і розповім, як зробити салат"Увертюра" .

  • Куряче філе - 0, 5 кілограма
  • Гриби - 0, 5 кілограма
  • Сир - 200 грам
  • Чорнослив - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Горіхи волоські - 1 Склянка
  • Майонез - 150-200 грам
салат
Для початку ми відварюємо куряче філе в злегка підсоленій воді, а коли воно охолоне, нарізаємо його брусками і змішуємо з майонезом.
салат
Тепер нарізаємо гриби на невеликі шматочки, ріпчаста цибуля нарізаємо кубиками. У сковороді нагріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізані гриби з цибулею. Чекаємо, поки вони охолонуть.
салат
Далі нам необхідно замочити чорнослив в окропі і залишити на 5 хвилин. Потім моєму його і нарізаємо соломкою, волоські горіхи так само подрібнюємо.
салат
Сир тремо на крупній тертці.
салат
Тепер починаємо збирати наш салат. У блюдо викладаємо обсмажені гриби з цибулею - це перший шар.
салат
На гриби викладаємо обсмажене куряче філе.
салат
Далі йде шар з чорносливу, його ми змащуємо майонезом.
салат
Потім тертий сир.
салат
В кінці обсипаємо наш салат подрібненими горіхами і прикрашаємо свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти