Салат «Тоскана»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "тоскана" відрізняється своїми пікантними нотками і незвичайними поєднаннями смаку. Повірте, ніхто не зможе залишитися байдужим до такого витвору мистецтва. Це дуже оригінальне блюдо.
Якщо вам цікаво, як приготувати салат "тоскана", то просто прочитайте цей рецепт. Такий незвичайний салат стане ідеальною закускою на святковому столі. Чи не завиває балувати своїх близьких такими смачними стравами частіше!
- Пармська шинка - 7 скибочок
- Мандарин - 1 штука
- Полуниця - 5 штук
- Ананас - 2 скибочки
- Листя салату - За смаком
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сік апельсиновий - 5 чайних ложок
- Мед - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 5 чайних ложок
Візьміть зелене листя салату на свій смак. Можна використовувати вже готову суміш. Тоді її досить просто викласти на блюдо. В іншому випадку зелень необхідно вимити, обсушити і порвати руками.