Салат романо на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до смаку прості, легкі і корисні страви, цей рецепт урізноманітнює ваше звичне меню. Такого ви ще точно не пробували! Чудова закуска або інгредієнт для салату. Рекомендую на замітку.
Дане блюдо цікаве тим, що це не просто смажена зелень, а з пікантним маринадом, який надає приголомшливий смак. Я хочу навчити вас, як приготувати салат романо на грилі. Подавати до столу його можна з різними добавками: соусом, овочами, беконом і т. d. Якщо хочете доповнити свій пікнік оригінальної закускою, це рецепт буде до речі.
- Салат романо - 2 штуки
- Оливкова олія - 3/4 склянки
- Лимон - 2 штуки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
1. Вимийте і висушіть романо. Залежно від розміру наріжте навпіл або четвертинками. З'єднайте часник, гірчицю, сік лимона, сіль і перець, оливкова олія.
2. Невеликою кількістю отриманої суміш за допомогою пензлика змастіть салат.
3. І відправте на гриль.
4. Смажте буквально по 2-3 моменти, щоб салат підрум'янився. Після зніміть з вогню, полийте маринадом, при бажанні доповніть овочами або сиром, і подавайте до столу.