Салат «прибій»
(покроковий рецепт з фото)
Салатів на морську тематику багато. Я пробувала різні, але є особливо улюблені. Саме про такий зараз вам і розповім. Простий, ситний і дуже смачний. А що ще потрібно для улюбленої страви?
Сподіваюся, що для вас цей рецепт стане таким же фаворитом, як і в моїй родині. Шкода тільки, що вдається робити його не так часто, як би хотілося. Але коли це трапляється, то вся сім'я зустрічається за столом. Дивіться, як приготувати салат "прибой" . Це ситне доповнення до основних страв доведеться багатьом до вподоби.
- Оселедець солона - 200 грам (філе)
- Майонез - 120 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
Відваріть до готовності яйця, картопля і морква в підсоленій воді. Остудіть інгредієнти. Морква почистіть і натріть на крупній тертці.
Яйця натріть або наріжте кубиками.
Картопля також натріть.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte.
Оселедець наріжте невеликими кубиками.
З'єднайте всі інгредієнти в салатниці або викладіть їх шарами в довільному порядку. Заправте салат майонезом. Смачного!