Салат «Посейдон»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Салат "Посейдон" - салат для справжніх гурманів. Готується на основі креветок, кальмарів, крабових паличок. Підійде і для свята, і для повсякденного столу. Раджу спробувати!
Опис приготування:
При бажанні приготувати більш дієтичний варіант, цілком можете заправити такий салатик сметаною або грецьким йогуртом.
- Креветки - 200 грам
- Кальмари - 150 грам
- Крабові палички - 150 грам
- Яйце куряче варене - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Яблуко - 1 штука
- Кукурудза консервована - 150 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Кальмари і креветки почистіть, відваріть протягом 2 хвилин і наріжте разом з крабовими паличками кубиком. Я взяла кальмар консервований.
2. Яблуко почистіть і наріжте разом з сиром кубиком.
3. Яйця почистіть і наріжте кубиком.
4. З'єднайте нарізані інгредієнти в одній мисці, додайте кукурудзу.
5. Додати сіль, заправте майонезом і перемішайте.
6. Смачного!