Рецепт Салат «Посейдон» фото

Салат «Посейдон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Кальмари , Крабові палички
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Салат "Посейдон" - салат для справжніх гурманів. Готується на основі креветок, кальмарів, крабових паличок. Підійде і для свята, і для повсякденного столу. Раджу спробувати!

Опис приготування:

При бажанні приготувати більш дієтичний варіант, цілком можете заправити такий салатик сметаною або грецьким йогуртом.

  • Креветки - 200 грам
  • Кальмари - 150 грам
  • Крабові палички - 150 грам
  • Яйце куряче варене - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Кукурудза консервована - 150 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат & Quot; Посейдон
1. Кальмари і креветки почистіть, відваріть протягом 2 хвилин і наріжте разом з крабовими паличками кубиком. Я взяла кальмар консервований.
салат & Quot; Посейдон
2. Яблуко почистіть і наріжте разом з сиром кубиком.
салат & Quot; Посейдон
3. Яйця почистіть і наріжте кубиком.
салат & Quot; Посейдон
4. З'єднайте нарізані інгредієнти в одній мисці, додайте кукурудзу.
салат & Quot; Посейдон
5. Додати сіль, заправте майонезом і перемішайте.
салат & Quot; Посейдон
6. Смачного!

Схожі рецепти