Салат польський
(покроковий рецепт з фото)
Салат польський готується з морквою, картоплею, яблуками і маринованими огірками. Всі ці інгредієнти відмінно поєднуються і салат виходить смачним і ситним.
Польський салат - дуже ситний. Добре підійде і як гарнір. Ідея прикрасити салатом тости прийшла моїм дітям. І я її підтримала! Ви можете спробувати подати салат також. Я розповім про це в рецепті. Салат не вимагає якихось унікальних інгредієнтів. Все геніальне - просто. Зробіть польський салат будинку і ви не пошкодуєте.
- Морква - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Мариновані огірки - 4-5 штук
- Зелений горошок - 1 Склянка (консервований)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Поставте варитися картоплю, морква і яйця. Тим часом підготуйте яблука. Виріжте з них серцевину і поріжте на маленькі кубики. Можете залишити шкірку.

Варену моркву розріжте на чотири смужки, потім на маленькі шматочки.

Дрібно поріжте варену картоплю.

Подрібніть варені яйця.

І мариновані огірки:)

Викладіть все овочі та яйця в салатницю, додайте зелений горошок.

Перемішайте.

Додайте в салат майонез, натуральний йогурт, лимонний сік. Додати сіль, поперчіть.

Все добре перемішайте.

Ваш польський салат готовий! Можете викласти його в салатницю або подати у вигляді бутербродів:) Смачного!