Салат «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)
Який росіянин людина не знає салату "олів'є"? Тепер уже ніхто не чекає Нового року, щоб приготувати цей чудовий блюдо. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат "олів'є" просто.
У багатьох такий салат давно вже перестав носити святковий характер, його готують і на повсякденній основі. В цей рецепт ви можете додавати інгредієнти на свій смак (наприклад, відварне м'ясо або ковбасу). Для "кислинки" можете додати яблуко. Якщо ви є годує мамою, то обдайте окропом цибулю, щоб він не гірчить. Замість майонезу та сметани можете додати натуральний йогурт.
Смачного!
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Консервований горошок - 450 грам
- Огірки - 3 штуки (мариновані або солоні)
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
1
Моркву і картоплю відварити до готовності.
2
Яйця відварити до стану "в круту" . Охолодіть і очистіть їх від шкаралупи.
3
Моркву і картоплю почистіть і наріжте дрібними кубиками, складіть в миску.
4
Яйця теж наріжте кубиками і складіть до овочів. Огірки і цибулю наріжте аналогічно і відправте в загальну миску. Додайте горошок, сіль і перець.
5
Майонез і сметану додайте в миску, акуратно все перемішайте. Накрийте кришкою готовий салат і поставте його в холодильник на 30 хвилин.