Рецепт Салат «Олів'є» фото

Салат «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Субпродукти, Картопля, Яйця, Шинка, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Який росіянин людина не знає салату "олів'є"? Тепер уже ніхто не чекає Нового року, щоб приготувати цей чудовий блюдо. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат "олів'є" просто.

У багатьох такий салат давно вже перестав носити святковий характер, його готують і на повсякденній основі. В цей рецепт ви можете додавати інгредієнти на свій смак (наприклад, відварне м'ясо або ковбасу). Для "кислинки" можете додати яблуко. Якщо ви є годує мамою, то обдайте окропом цибулю, щоб він не гірчить. Замість майонезу та сметани можете додати натуральний йогурт.

Смачного!

  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Консервований горошок - 450 грам
  • Огірки - 3 штуки (мариновані або солоні)
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
1
Моркву і картоплю відварити до готовності.
2
Яйця відварити до стану "в круту" . Охолодіть і очистіть їх від шкаралупи.
3
Моркву і картоплю почистіть і наріжте дрібними кубиками, складіть в миску.
4
Яйця теж наріжте кубиками і складіть до овочів. Огірки і цибулю наріжте аналогічно і відправте в загальну миску. Додайте горошок, сіль і перець.
5
Майонез і сметану додайте в миску, акуратно все перемішайте. Накрийте кришкою готовий салат і поставте його в холодильник на 30 хвилин.

Схожі рецепти