Салат «Несвижский»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Несвіж - це білоруське місто в Мінській області, в честь якого і був названий салат. Ділюся простим і цікавим рецептом!
Опис приготування:
Свого роду це полегшений варіант знаменитої"Оселедці по шубою" , тільки тут все набагато простіше - нарізав всі інгредієнти кубиком і готово. Приготувати салат"Несвижский" можна до повсякденного або до святкового столу. Блюдо на перший погляд просте, але дуже смачне! А якщо підготуєте всі інгредієнти заздалегідь, то приготування займе буквально лічені хвилини. Беріть рецепт на замітку!
- Оселедець - 1 штука (слабосоленая)
- Буряк - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Зелень свіжа - За смаком (у мене кріп)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Всі овочі заздалегідь відваріть до готовності і остудіть.
Оселедець обробили на філе, потім наріжте невеликими кубиками. Потім приблизно такими ж кубиками наріжте овочі.
Морква.
Картопля.
Буряк.
Цибуля.
Додайте до нарізаним інгредієнтам майонез, зелень і сіль за смаком.
Все перемішайте. Салат"Несвижский" готовий.
Смачного!