Салат «Морква по-корейськи»
(покроковий рецепт з фото)
Простий, смачний і всіма улюблений салат, що можна подати як на святковий стіл, так і в якості закуски до повсякденного вечері або обіду. Розповім і вам, як приготувати салат «Морква по-корейськи».
Можна подавати салат як окрему страву або в якості однієї зі складових для приготування інших салатів, burgerov, хот-догів та інших. У магазині можна купити готові спеції для приготування салату або змішати деякі в певній кількості. Перед подачею салат наполягають кілька годин в холодильнику.
- Морквина - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Білий оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
1
Морква вимийте і очистіть, потім натріть її за допомогою спеціальної терки для корейської моркви.
2
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дуже дрібно, обсмажте його на сковороді з додаванням 1 столової ложки рослинної олії, перекладіть в миску і відставте в сторону.
3
У велику миску перекладіть морква, додайте обсмажену і охолоджений цибуля, подрібнений через прес часник і додайте всі спеції, перемішайте руками гарненько.
4
Накрийте миску плівкою або кришкою і відправте в холодильник на 5 годин. Смачного!