Салат «Моніка»
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий прихід весни я визначаю по тихим страйків свого організму. Він відмовляється приймати звичну для холодного сезону їжу, хочеться чогось легкого, а ось чого саме - невідомо.
Чому цей салат називається «Монікою», мені самій цікаво. Може бути, він - улюблена їжа Моніки Левінські, а можливо, так звуть автора цього кулінарного рецепта. Але я дозволила собі деяку вільність і грудинку замінила курячим філе, як раз з тієї причини, що хочеться чогось легшого, ніж копченості.
- Куряче філе - 300 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Солоний огірок - 2 штуки
- Відварене яйце - 3 штуки
- Зелена цибуля - За смаком
- Майонез - За смаком

Куряче філе необхідно відварити в підсоленій воді. Для додання смаку і аромату м'яса при варінні у воду додайте коріння (цибуля, морква).

Солоні огірки нарізаємо невеликими кубиками.

Морква по-корейськи необхідно віджати від розсолу. Саму морква злегка порубати.

Подрібніть зелень дрібним кубиком.

Відварене куряче яйце також нарізаємо кубиками.

З'єднайте всі компоненти салату. Заправте майонезом. Перемішайте. Викладіть салат на тарілку. Подайте до столу. Смачного!