Рецепт Салат «монарх» фото

Салат «монарх»
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для всіх любителів ситних овочевих страв пропоную дуже цікавий і простий рецепт приготування салату"Монарх" з картоплею, помідорами і сиром. Легкий і ситний одночасно, він вам сподобається!

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно ретельно вимити, очистити і нарізати на 4 частини картопля. Використовувати в рецепті приготування салату"Монарх" найкраще картоплю однакового розміру. При бажанні можна зварити її в шкірці, наприклад, а після очистити.

2. Готову картоплю остудіть і викладіть в глибокий салатник.

3. Очистіть цибулину (в даному випадку використовується фіолетовий лук), наріжте тоненько. При бажанні можна замаринувати цибулю попередньо.

4. Вимийте і висушіть помідори. Ідеальний варіант - це взяти черрі, які потрібно буде всього лише розрізати навпіл.

5. З'єднайте всі овочі в салатник, акуратно перемішайте. Додайте сіль і перець за смаком, можна і інші спеції. Покришите або натріть на тертці сир.

6. Тепер залишилося тільки зробити заправку. Цей простий рецепт салату"Монарх" передбачає і нескладну заправку - оливкова олія з винним оцтом, томатним соусом (можна солодкий, можна гострий) і зеленню. Чудово підійдуть тархун, базилік, петрушка.

7. Готову заправку краще подавати окремо в невеликій піалі.

  • Картопля - 500 грам
  • Помідори - 150 грам
  • Цибулина - 0.5 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Каперсами - 50 грам (по бажанню)
  • Оцет білий винний - 2 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 0.5 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Насамперед потрібно ретельно вимити, очистити і нарізати на 4 частини картопля. Використовувати в рецепті приготування салату"Монарх" найкраще картоплю однакового розміру. При бажанні можна зварити її в шкірці, наприклад, а після очистити.

2. Готову картоплю остудіть і викладіть в глибокий салатник.

3. Очистіть цибулину (в даному випадку використовується фіолетовий лук), наріжте тоненько. При бажанні можна замаринувати цибулю попередньо.

4. Вимийте і висушіть помідори. Ідеальний варіант - це взяти черрі, які потрібно буде всього лише розрізати навпіл.

5. З'єднайте всі овочі в салатник, акуратно перемішайте. Додайте сіль і перець за смаком, можна і інші спеції. Покришите або натріть на тертці сир.

6. Тепер залишилося тільки зробити заправку. Цей простий рецепт салату"Монарх" передбачає і нескладну заправку - оливкова олія з винним оцтом, томатним соусом (можна солодкий, можна гострий) і зеленню. Чудово підійдуть тархун, базилік, петрушка.

7. Готову заправку краще подавати окремо в невеликій піалі.

Схожі рецепти