Рецепт Салат «маркіза» фото

Салат «маркіза»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Яйця , Пекінська капуста
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Хочете приготувати легкий салат на вечерю? Тоді ласкаво просимо в рецепт! впевнена, ваші чоловіки теж не упустять шанс спробувати ложечку-другу цього корисного салату!

Опис приготування:

Якщо ви заздалегідь зваріть яйця, то на приготування салату підуть лічені хвилини. Додатково в салат можна додати свіжу зелень. Сметану можна замінити майонезом, але тоді салат вийде більш калорійним. А нам, чарівним маркіза, це вже не зовсім підходить! Як приготувати салат"Маркіза" розповідаю в покроковому рецепті.

  • Капуста пекінська - 200-250 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Огірок свіжий - 1-2 штук
  • Кукурудза консвервірованная - 250-300 грам
  • Крем - 150 грам
  • Сіль - За смаком
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть.
салат
Овочі помийте і обсушіть, яйця очистіть. Наріжте кубиком яйця і огірок. Капусту наріжте довільно, але не дуже крупно.
салат
Викладіть все в миску, додайте кукурудзу і сметану.
салат
Салат ретельно перемішайте і посоліть за смаком.
салат
Смачного!

Схожі рецепти