Салат «маркіза» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Хочете приготувати легкий салат на вечерю? Тоді ласкаво просимо в рецепт! впевнена, ваші чоловіки теж не упустять шанс спробувати ложечку-другу цього корисного салату!
Якщо ви заздалегідь зваріть яйця, то на приготування салату підуть лічені хвилини. Додатково в салат можна додати свіжу зелень. Сметану можна замінити майонезом, але тоді салат вийде більш калорійним. А нам, чарівним маркіза, це вже не зовсім підходить! Як приготувати салат "маркіза" розповідаю в покроковому рецепті.
- Капуста пекінська - 200-250 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Огірок свіжий - 1-2 штук
 - Кукурудза консвервірованная - 250-300 грам
 - Крем - 150 грам
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть.

Овочі помийте і обсушіть, яйця очистіть. Наріжте кубиком яйця і огірок. Капусту наріжте довільно, але не дуже крупно.

Викладіть все в миску, додайте кукурудзу і сметану.

Салат ретельно перемішайте і посоліть за смаком.

Смачного!