Салат «маркіза»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати легкий салат на вечерю? Тоді ласкаво просимо в рецепт! впевнена, ваші чоловіки теж не упустять шанс спробувати ложечку-другу цього корисного салату!
Якщо ви заздалегідь зваріть яйця, то на приготування салату підуть лічені хвилини. Додатково в салат можна додати свіжу зелень. Сметану можна замінити майонезом, але тоді салат вийде більш калорійним. А нам, чарівним маркіза, це вже не зовсім підходить! Як приготувати салат "маркіза" розповідаю в покроковому рецепті.
- Капуста пекінська - 200-250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Кукурудза консвервірованная - 250-300 грам
- Крем - 150 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть.
Овочі помийте і обсушіть, яйця очистіть. Наріжте кубиком яйця і огірок. Капусту наріжте довільно, але не дуже крупно.
Викладіть все в миску, додайте кукурудзу і сметану.
Салат ретельно перемішайте і посоліть за смаком.
Смачного!