Салат «Марго»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат з доступних продуктів. Підійде для будь-якого святкового столу.
Салат викладається шарами. Можна подати його на загальному блюді, Порція або kremankah. Салат абсолютно нескладний у приготуванні, зовсім небагато зусиль і у вас на столі буде стояти ситне і надзвичайно смачне блюдо. Приготувати салат "марго" можна використовуючи не тільки курячу грудку, підійдуть будь-які частини тушки без кісток. Спробуйте!
- Куряче філе - 200 грам (відварне - у мене грудка)
- Картопля - 2 штуки (зварений в шкірці)
- Печериці мариновані - 300 грам (нарізані)
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки (варене)
- Сир - 150 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть заздалегідь в підсоленій воді куряче філе. Зваріть яйця і картопля. Печериці відкрийте і злийте з них рідина.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості, додайте гриби продовжуйте готувати, поки не випарується вся рідини.
Картопля і філе наріжте невеликими кубиками. Яйця натріть на крупній тертці, сир на дрібній.
Салат викладаємо шарами, кожен шар змащуємо майонезом, сіль і перець додавайте до смаку. Першим шаром викладіть картоплю.
Потім йде шар курячого філе.
Наступний шар - обсмажені з цибулею гриби.
Далі йде шар тертих яєць.
І завершує все останній шар - тертий сир.
Салат "марго" готовий. Дайте йому трохи просочитися і подавайте до столу. Смачного!