Рецепт Салат «Марго» фото

Салат «Марго»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці , Курячий фарш
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.

Смачний і ситний салат з доступних продуктів. Підійде для будь-якого святкового столу.

Опис приготування:

Салат викладається шарами. Можна подати його на загальному блюді, Порція або kremankah. Салат абсолютно нескладний у приготуванні, зовсім небагато зусиль і у вас на столі буде стояти ситне і надзвичайно смачне блюдо. Приготувати салат"Марго" можна використовуючи не тільки курячу грудку, підійдуть будь-які частини тушки без кісток. Спробуйте!

  • Куряче філе - 200 грам (відварне - у мене грудка)
  • Картопля - 2 штуки (зварений в шкірці)
  • Печериці мариновані - 300 грам (нарізані)
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки (варене)
  • Сир - 150 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Майонез - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть заздалегідь в підсоленій воді куряче філе. Зваріть яйця і картопля. Печериці відкрийте і злийте з них рідина.
салат
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості, додайте гриби продовжуйте готувати, поки не випарується вся рідини.
салат
Картопля і філе наріжте невеликими кубиками. Яйця натріть на крупній тертці, сир на дрібній.
салат
Салат викладаємо шарами, кожен шар змащуємо майонезом, сіль і перець додавайте до смаку. Першим шаром викладіть картоплю.
салат
Потім йде шар курячого філе.
салат
Наступний шар - обсмажені з цибулею гриби.
салат
Далі йде шар тертих яєць.
салат
І завершує все останній шар - тертий сир.
салат
Салат"Марго" готовий. Дайте йому трохи просочитися і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти