Салат «Клязьма»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "клязьма" - популярний у нас вдома салат, який через свою ситності особливо подобається чоловікам. Дуже простий рецепт салату "клязьма" - порятунок для господині, яка бажає ситно нагодувати гостей.
Рецепт для тих, хто хоче знати, як приготувати салат "клязьма" :
1. Яловичину відварюємо до готовності, нарізаємо тонкими брусочками. Бульйон, що можна використовувати, наприклад, для супу.
2. Яйця відварюємо круто, нарізаємо соломкою.
3. Сиру моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, потім злегка обсмажуємо в рослинному маслі до м'якості.
4. Цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями і теж обсмажуємо в рослинному маслі до м'якості.
5. Редьку чистим, трьом на крупній тертці.
6. Перемішуємо все підготовлені інгредієнти, солимо і заправляємо майонезом.
Салат "клязьма" готовий до вживання. Смачного!
- Черная редька - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- М'ясо яловичини - 400 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль - - За смаком
1. Яловичину відварюємо до готовності, нарізаємо тонкими брусочками. Бульйон, що можна використовувати, наприклад, для супу.
2. Яйця відварюємо круто, нарізаємо соломкою.
3. Сиру моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, потім злегка обсмажуємо в рослинному маслі до м'якості.
4. Цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями і теж обсмажуємо в рослинному маслі до м'якості.
5. Редьку чистим, трьом на крупній тертці.
6. Перемішуємо все підготовлені інгредієнти, солимо і заправляємо майонезом.
Салат "клязьма" готовий до вживання. Смачного!