Салат «капелюшок»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "капелюшок" я готую на всі жіночі свята нашої сім'ї. Дні народження дорогих мам і восьме березня. Раджу спробувати. Куряча грудка і печериці - прекрасне поєднання.
Приготування салату "капелюшок" займе у вас не більше сорока хвилин.
1. Спочатку помийте курячу грудку і поставте її варитися до повної готовності в підсоленій воді. Це близько 20-30 хвилин.
2. Поруч поставте каструлю і відварити яйця круто.
3. Варені яйця остудіть під струменем холодної води.
4. Готову варену курячу грудку розділіть на маленькі частини. Можете нарізати, можете нарвати.
5. Відокремте жовтки від білків. Жовтки натріть на дрібній тертці, білки - на крупній.
6. Ріпчасту цибулю почистіть і подрібніть.
7. Печериці помийте і поріжте дрібно.
8. Тушкуйте до готовності цибулю та печериці.
9. Тепер будемо викладати салат "капелюшок" шарами. Спочатку нижню частину & quot; Капелюшки", потім верхню. Чи не викладайте всі інгредієнти відразу. Перший шар - білки, другий - курка, змастіть майонезом курку, третій - гриби з цибулею, четвертий - сир, і знову змастіть майонезом. Потім повторіть всі верстви так само, щоб вийшов верх капелюшки.
10. Посипте верх капелюшки жовтками.
Ось і готовий наш салат "капелюшок" . Прикрасьте його оливками. А бантик зробіть із сирої моркви.
Смачного.
- Яйце - 6 штук
- Твердий сир - 200 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Печериці - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Морква - 1 штука
- Оливки - За смаком
1. Спочатку помийте курячу грудку і поставте її варитися до повної готовності в підсоленій воді. Це близько 20-30 хвилин.
2. Поруч поставте каструлю і відварити яйця круто.
3. Варені яйця остудіть під струменем холодної води.
4. Готову варену курячу грудку розділіть на маленькі частини. Можете нарізати, можете нарвати.
5. Відокремте жовтки від білків. Жовтки натріть на дрібній тертці, білки - на крупній.
6. Ріпчасту цибулю почистіть і подрібніть.
7. Печериці помийте і поріжте дрібно.
8. Тушкуйте до готовності цибулю та печериці.
9. Тепер будемо викладати салат "капелюшок" шарами. Спочатку нижню частину & quot; Капелюшки", потім верхню. Чи не викладайте всі інгредієнти відразу. Перший шар - білки, другий - курка, змастіть майонезом курку, третій - гриби з цибулею, четвертий - сир, і знову змастіть майонезом. Потім повторіть всі верстви так само, щоб вийшов верх капелюшки.
10. Посипте верх капелюшки жовтками.
Ось і готовий наш салат "капелюшок" . Прикрасьте його оливками. А бантик зробіть із сирої моркви.
Смачного.