Рецепт Салат «Іжевський» фото

Салат «Іжевський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Бобові , Курка , Горох , Консервований горошок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам один з рецептів приготування салату"Іжевський" . Салат виходить смачним і соковитим.

Опис приготування:

Такий салат можна подати до святкового столу. Дуже смачно з м'ясом індички, але слід брати не філейну частину, а м'ясо з ноги.

  • Огірок - 3 штуки
  • Печериці мариновані - 100 грам
  • Зелень - пучок
  • Відварна індичка або курка - 400 грам
  • Консервований горошок - 1 мілілітр (банку)
  • Майонез, спеції - За смаком
салат
У свіжого огірка потрібно зрізати шкірку. М'якоть наріжте кубиками.
салат
Мариновані гриби (у мене домашні печериці) наріжте на шматочки. Додайте в салатник.
салат
Подрібніть зелень, додайте в салатник.
салат
Відварну курку або індичку дрібно наріжте.
салат
Зелений горошок (без води) додайте в салат.
салат
Все перемішайте, заправте майонезом. Приправити сіллю і poperčite, перемішайте і подайте до столу.

Схожі рецепти