Салат «Іжевський»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам один з рецептів приготування салату "іжевський" . Салат виходить смачним і соковитим.
Такий салат можна подати до святкового столу. Дуже смачно з м'ясом індички, але слід брати не філейну частину, а м'ясо з ноги.
- Огірок - 3 штуки
- Печериці мариновані - 100 грам
- Зелень - пучок
- Відварна індичка або курка - 400 грам
- Консервований горошок - 1 мілілітр (банку)
- Майонез, спеції - За смаком
У свіжого огірка потрібно зрізати шкірку. М'якоть наріжте кубиками.
Мариновані гриби (у мене домашні печериці) наріжте на шматочки. Додайте в салатник.
Подрібніть зелень, додайте в салатник.
Відварну курку або індичку дрібно наріжте.
Зелений горошок (без води) додайте в салат.
Все перемішайте, заправте майонезом. Приправити сіллю і poperčite, перемішайте і подайте до столу.