Рецепт Салат із зеленою квасолею і мигдалем фото

Салат із зеленою квасолею і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування салату із зеленою квасолею і мигдалем, приправленого часниковим соусом і прикрашеного кінзою.

Опис приготування:

Злегка підсмажити мигдаль в маленькій каструлі близько 3 хвилин. Додати 1 столову ложку соєвого соусу і розмішувати протягом 30 секунд. Викласти в тарілку і охолодити. Потовкти мигдаль. Приготувати велику миску з крижаною водою.

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити квасолю а, від 8 до 10 хвилин. Після приготування викласти квасолю в миску з крижаною водою. Злити воду.

У великій мисці змішати кунжутне масло, оцет, часник, імбир і залишилася 1 столову ложку соєвого соусу. Додати зелену квасолю і перемішати.

Подавати салат відразу ж з смаженим мигдалем і свіжої кінзою, якщо це необхідно.


  • Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
  • Зеленої квасолі - 600 грам
  • Кунжутного масла - 2 Ст. Ложки
  • Рисового оцту - 3 Ст. Ложки
  • Зубчики часнику - 2 штуки
  • Свіжого імбиру, очищеного і дрібно нарізаного - 2 чайних ложки
Злегка підсмажити мигдаль в маленькій каструлі близько 3 хвилин. Додати 1 столову ложку соєвого соусу і розмішувати протягом 30 секунд. Викласти в тарілку і охолодити. Потовкти мигдаль. Приготувати велику миску з крижаною водою.

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити квасолю а, від 8 до 10 хвилин. Після приготування викласти квасолю в миску з крижаною водою. Злити воду.

У великій мисці змішати кунжутне масло, оцет, часник, імбир і залишилася 1 столову ложку соєвого соусу. Додати зелену квасолю і перемішати.

Подавати салат відразу ж з смаженим мигдалем і свіжої кінзою, якщо це необхідно.

Схожі рецепти