Салат із сьомгою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Салат із сьомгою і сухариками - це смачний і корисний салат на кожен
День. Подавати салат можна навіть на святковий стіл, цей варіант
Припаде до смаку всім вашим гостям.
Сухарики можна приготувати самостійно, за бажанням ароматизувати
Їх набором яскравих спецій і прянощів. Крім сухариків і
Риби, додамо в салат овочі. Для заправки візьмемо густий грецький
Йогурт. Рибку також можна засолити в домашніх умовах. Неодмінно
Спробуйте цей салат, сподіваюся, вам сподобається.
- Сьомга слабосолона - 150 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідори черрі - 3 штуки
- Яйця перепелині - 3 чайних ложки
- Перець солодкий - 1/2 штуки
- Кнопка - 2 скибочки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сухий часник - 1 щіпка
- Йогурт грецький - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте всі продукти за списком. Яйця відварити п'ять хвилин, остудіть. Рибу очистіть від кісток.
2. Батон наріжте кубиками, прогрійте сковороду, влийте трохи рослинного масла. Смажте кубики батона пару хвилин, приправте сухим
Часником, сіллю і перцем.
Часником, сіллю і перцем.
3. Помідори сполосніть, наріжте шматочками і перекладіть в салатник.
4. Огірок наріжте невеликими шматочками і додайте до томатів.
5. Перепелині яйця наріжте навпіл і додайте в салат.
6. Туди ж додайте нарізаний шматочками перець.
7. Рибку червону наріжте дрібно, перевірте, щоб не було кісток, перекладіть в салат.
8. Заправте салат густим грецьким йогуртом, додайте сіль і перець, перемішайте все.
9. Перекладіть салат на тарілку, посипте сухарями і подавайте до столу.
10. Смачного!