Салат із сьомгою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з швидкими, смачними і корисними стравами рекомендую додати і ось такий рецепт. Апетитний салатик, який напевно стане фаворитом на вашому столі, обов'язково варто спробувати.
Цей простий спосіб, як приготувати салат з сьомгою і овочами, стане справжньою паличкою-виручалочкою для зайнятих господинь. А вся справа в тому, Його користувачі ви можете як заздалегідь запечену або смажену, наприклад, рибку, так і слабкосолений або копчену. Що стосується овочів, то тут завжди є місце для фантазії: ви можете додати в салат будь-яку зелень і овочі, які вам до душі. Соус в даному випадку - магазинна французька заправка, але її легко можна зробити в домашніх умовах.
- Сьомга - 450 грам (запечена або слабосолона)
- Стебло селери - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Мариновані огірочки - 2-4 штук
- Листя салату - За смаком
- Французька салатна заправка - За смаком (гірчичний, мідь, оливкова олія, часник і оцет)
1. Філе сьомги (ретельно перевірте, щоб не було кісточок) акуратно розділіть на невеликі шматочки.
2. Викладіть в глибоку миску рибку. Туди ж додайте дрібно нарізану селеру, огірочки і цибулю, нарізаний півкільцями.
3. Викладіть заправку і акуратно перемішайте.
4. От і все, салатик, виклавши на листя салату, можна подавати до столу. Смачного!