Салат із сиру
(покроковий рецепт з фото)
Коли я зробила цей салат, то зовсім не очікувала, що з таких простих продуктів вийде така смакота. Готувати його - простіше нікуди Розповідаю, як приготувати салат з сиру.
Сир, змішаний з оливковою олією, перетворюється в соус, який приємно відтіняє смак помідорів, шпинату і мигдалю. Вийшло цілком дієтичне, низькокалорійне блюдо. Я вважаю за краще не подрібнювати сир блендером, але якщо це зробити, то він більше буде походити на соус.
Отже, дивіться, як приготувати салат з сиру.
- Сир - 200 грам
- Шпинат свіжий - 250 грам
- Помідори свіжі - 5 штук
- Ядра мигдалю - 50 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка
- Перець білий мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Свіжий шпинат почистіть, промийте та висушіть.
2
Чисті помідори розрізати на 4 частини.
3
Ядра мигдалю подрібніть.
4
Шпинат, помідори і мигдаль з'єднайте в салатної мисці, додайте оливкову олію, збризніть бальзамічним оцтом, приправте сіллю, білим перцем і перемішайте.
5
Перед подачею на стіл додайте сир і акуратно перемішайте. Смачного!