Салат з домашнього сиру і квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже корисний салатик. Швидко і легко готується. Якщо ви самі не готуєте домашній сир, використовуйте адигейський сир або панир. Бринза сюди не підійде. Вона переб'є смак інших інгредієнтів.
Кількість порцій: 6-7
- Квасоля консервована - 400 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Домашній сир - 200 грам
- Braai - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Лимон - За смаком
1. Підготуємо необхідні компоненти для салату. Відкрити банку з квасолею і злити воду з неї. Сир нарізати невеликими кубиками. Часник подрібнити через чеснокодавку. Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Кінзу промити в холодній воді і очистити від зіпсованих листочків. Дрібно нашаткувати зелень кінзи.