Салат «геніальний» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні буду ділитися рецептом простого і дуже смачного салату на зиму під оригінальною назвою "геніальний" . Спробувавши його, ви зрозумієте, що назва йому дали не дарма! Так що пробуйте обов'язково!
Цей салат мені подобається тим, що в ньому величезна кількість овочів і кількість кожного з них можна варіювати на свій розсуд. Мені, наприклад, дуже подобається в цьому салаті велика кількість капусти, огірків і солодкого перцю, всі інші овочі я додаю в меншій кількості. Виходить дуже смачно! І коштує це салат просто чудово. Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло 3 баночки об'ємом 500 мл.
- Капуста - 350 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Огірки - 300 грам
- Перець солодкий - 300 грам
- Помідори - 300 грам
- Сіль - 1-1, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква, цибуля, перець очистіть, всі інші овочі обполосніть.
Капусту тонко нашаткуйте ножем або використовуйте спеціальну терку для шинкування.
Перекладіть капусту у велику каструлю, додайте сіль, цукор, рослинне масло і оцет. Перемішайте і гарненько пам'ятаєте руками.
Лук поріжте на дрібні кубики, моркву натріть на крупній тертці і додайте все це до капусти, перемішайте.
Очищений перчик дрібно поріжте.
Огірочки поріжте кружечками і додайте до інших овочів.
Наріжте помідори невеликими шматочками і відправте в каструлю.
Гарненько все перемішайте і відправте на вогонь. Коли вміст каструлі закипить, проваріть овочі протягом 6-10 хвилин і зніміть каструлю з вогню.
Ось таким у мене став салат через 10 хвилин.
Розкладіть салат по стерилізованих банках і закатати металевими кришками. Харчування, як зазвичай, в темному і прохолодному місці.
Вдалих заготовок!